General

Locatie :
Hotel Center Chic Tel Aviv situat in pozitie ultra centrală, un punct de plecare ideal pentru explorarea orașului și zilele de plajă. Terasa frumos amenajată pe acoperiș cu șezlonguri oferă posibilitatea de a vă relaxa și o priveliște magnifică asupra orașului. Situat chiar in piata Dizengoff,  plaja publică de nisip este la aproximativ 800 m. Timp de transfer de la aeroport aproximativ 35 de minute.

Camere: 56
Cameră dublă standard: –  cameră pentru nefumători, clădire principală, vedere la stradă /oraș, aproximativ 16 – 18 m², ultima renovare completă 2014, 1 pat matrimonial sau 2 paturi de o persoană (90x200cm) dispune de aer conditionat central, incalzire: centralizat,  seif: gratuit, ventilator de plafon, frigider, filtru de ceai / cafea, ceainic, telefon, Internet: WLAN / WiFi: TV- gratuit, serviciu de curățenie: zilnic 24 ore,  ziar zilnic: gratuit, baie sau duș, toaletă, uscător de păr, balcon. 

Mese:Mic dejun bufet

Check-in

14:30

Check-out

12:00

Anulare/ Plata in avans

Politica de anulare şi plată în avans variază în funcţie de momentul rezervarii/anularii camerei

Animale de companie

Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Gratuit.

Acceptare carduri de credit

American Express, Visa, MasterCard

Availability

  • Standard Center Chic

    + detalii
    Max:

    Dublă standard: –  cameră de nefumători in clădire principală, vedere la stradă /oraș, aproximativ 16 – 18 m², ultima renovare completă 2014, 1 pat matrimonial sau 2 paturi de o persoană (90x200cm) dispune de aer conditionat central, incalzire: centralizat,  seif: gratuit, ventilator de plafon, frigider, filtru de ceai / cafea, ceainic, telefon, Internet: WLAN / WiFi: TV- gratuit, serviciu de curățenie: zilnic 24 ore,  ziar zilnic: gratuit, baie sau duș, toaletă, uscător de păr, balcon.

    Room size:16-18m²

Ne pare rau, nu s-au gasit impresii pentru acest hotel. Lasati dumneavoastra una aici!

Israel

Israel

 

Cadrul natural si activitati sportive

Cadrul natural si activitati sportiveSport

 

Nightlife

NightlifeNight

 

Culture & history

Culture & historyCultura
Detalii