Sri Lanka

Sri Lanka

Things to do - general

In Sri Lanka va asteapta aroma adevaratului ceai de Ceylon, intinderile verzi ale plantatiilor de ceai, ale campurilor de orez si varfurile muntilor, gustul minunat al fructelor exotice, plimbarile calare pe elefant si multe alte experiente unice. Insula este un adevarat paradis la faunei si florei tropicale.

Veti avea prilejul de a admira si vestigiile unor stravechi civilizatii, monumente arhitectonice uimitoare care reflecta un nivel inalt de dezvoltare a tehnicii si artei. De asemenea, va veti putea bucura de atmosfera placuta in compania localnicilor prietenosi si ospitalieri.

Tara Sri Lanka
Suprafata 65610 kmp
Limbi vorbite Sinhala si Tamil
Moneda oficiala Rupie srilankeza
Viza Cetatenii romani au nevoie de viza pentru a intra in Sri Lanka, iar pasaportul trebuie sa fie valabil cel putin 6 luni la data intrarii in aceasta tara.

Sport si natura

Sports and nature Parcurile nationale, pe care initial au inceput sa le infiinteze aici colonistii britanici, sunt in prezent incluse intr-o retea de aproape o suta de rezervatii naturale strict protejate. Diversitatea naturii srilankeze este completata de recifurile de corali din apropierea coastelor insulei, in care traiesc mii de specii de animale si plate. Plajele largi cu nisip auriu, in apropierea carora apa este putin adanca, sunt umbrite de plamieri inalti. Va puteti relaxa fie facand baie in apele Oceanului Indian, fie la centrele de medicina ayurvedica, de exemplu invatand sa meditati. La micile restaurante, cu atmosfera lor placuta, veti gasi mancaruri traditionale, peste si fructe de mare delicioase.


Viata de noapte

Nightlife Viata de noapte este foarte activa in Sri Lanka. Cluburile si barurile din orasele insulei sunt mereu deschise si isi asteapta consumatorii cu nopti intregi de distractie. De asemenea, festivalurile si concertele organizate periodic pe insula va pot ocupa timpul si va pot oferi nopti albe.

Cultura si istorie

Culture & history Puteti admira frumusetea si complexitatea ornamentelor templelor hinduiste si budiste, nenumaratele statui ale lui Buddha, sanctuarele sapate in stanca amintind de calugarii din vechime, care si-au dedicat existenta perfectionarii spirituale si ajungerii in Nirvana. Toate acestea sunt numai o parte a bogatei culturi srilankeze, al carei farmec va va ramane pentru totdeauna in amintire.

Cinnamon Bey Beruwela

Beruwela - Sri Lanka
Cinnamon Bey Beruwela este un resort de lux aflat la aproximativ 3 ore distanta de aeroportul intern Detalii
Detalii

Jetwing Beach

Negombo - Sri Lanka
Jetwing Beach este primul hotel din Negombo ce a primit distinctia “Small Luxury Hotel of the Worl Detalii
Detalii

Jetwing Blue

Negombo - Sri Lanka
Jetwing Blue intruchipeaza combinatia excelenta intre simplitate si luxul contemporan. Situat de-a l Detalii
Detalii

Serene Pavilions

Wadduwa - Sri Lanka
Serene Pavilions este un adevarat paradis tropical, format din 12 pavilioane somptuoase, in care lux Detalii
Detalii

The Fortress Resort & Spa

Koggala - Sri Lanka
Deschizand portile resortului The Fortress Resort & Spa patrundeti intr-o lume plina de rafiname Detalii
Detalii

Vivanta by Taj Bentota

Bentota - Sri Lanka
Vivanta by Taj Bentota este situat de-a lungul uneia dintre cele mai fermecatoare plaje de pe coasta Detalii
Detalii

Unfortunately there are no self-catering offers at this location at the moment.

Unfortunately there are no tour offers at this location at the moment.