Thailanda

Thailanda

Things to do - general

Thailanda este un regat de o frumusete absoluta, impodobit cu temple buddhiste si insule spectaculoase, insufletit de natura exotica si imbibat de traditii. Alaturi de o istorie fascinanta si o cultura unica – ce include savorile bucatariei traditionale sau beneficiile masajului thai – Thailanda se mandreste cu o moderna si cosmopolita capitala si, mai ales, cu un popor prietenos ce-i sustine cu mandrie reputatia de “Tara a Surasului”.

Tara Thailanda
Suprafata 514.000 kmp
Limbi vorbite Thailandeza
Moneda oficiala Baht thailandez (1 RON = 9,3 THB)
Viza Autoritatile thailandeze elibereaza viza de intrare si la frontiera, pentru o perioada de sedere de pana la 15 zile. Pentru a obtine o viza de intrare in Thailanda pe aeroport va trebui sa va deplasati, dupa coborarea din avion, la biroul “Oficiul Emigrari si Vize Speciale, Diplomati si Visa-On-Arrival”.

Sport si natura

Sports and nature Pe harta Thailandei se pot numara peste 100 de parcuri nationale si 20 de parcuri acvatice, fiecare dintre ele gazduind atractii unice si oferind facilitati deosebite de vizitare, precum si oportunitatea de a studia fauna locala in ambientul originar: elefanti, maimute, ursi, rechini, etc. Turistii pasionati de drumetii, ciclism montan, fotografie, bird watching, camping, scuba diving sau de animale exotice au la dispozitie infinite optiuni si destinatii.


Viata de noapte

Nightlife Viata de noapte in Thailanda este extrem de dezvoltata si chiar renumita la nivel mondial. Aici gasesiti cartiere rosii ca in Amsterdam, saloane de masaj erotic, baruri de noapte cu muzica live, restaurante romantice, bodege ieftine unde localnicii beau pana dimineata si cluburi de noapte unde se danseaza fara incetare.

Cultura si istorie

Culture & history Originea Thailandei este legata in mod traditional de scurta existenta a regatului fondat in 1238, dupa care, mai marele regat a luat fiinta la mijlocul secolului al XIV-lea. Cultura thailandeza a fost influentata, in cea mai mare parte, de China si India. Contactul cu diversele puteri europene a inceput in secolul al XVI-lea dar, in ciuda presiunii continue, Thailanda este singura tara din SE Asiei care nu a fost niciodata ocupata de vreo putere europeana, totusi influenta vestului, inclusiv amenintarea cu forta, a condus la multe reforme in secolul al XIX-lea si concesii majore intereselor mercantile britanice (de aceea multi istorici includ Thailanda in „Imperiul Britanic neoficial”).

Ananthara Bophut Resort & Spa

Koh Samui - Thailanda
Amplasat in mijlocul unei gradini tropicale luxuriante, Ananthara Bophut Resort & Spa este conce Detalii
Detalii

Banyan Tree Resort Phuket

Phuket - Thailanda
Insula Phuket, cea mai pretioasa comoara a Marii Andaman, este un caleidoscop de culori vibrante, ni Detalii
Detalii

Banyan Tree Samui

Koh Samui - Thailanda
Situat pe coasta de sud vest a insulei, la aproximativ 10 km distanta de Chaweng Beach si 19 km de K Detalii
Detalii

Belmond Napasai

Koh Samui - Thailanda
Amplasat pe coasta de nord a Thailandei in statiunea Koh Samui in apropierea orasului Maenam, Belmon Detalii
Detalii

Mövenpick Resort & Spa Karon Beach

Phuket - Thailanda
Visele devin realitate alegand Mövenpick Resort & Spa Karon Beach, un resort Spa cu adevarat mi Detalii
Detalii

Unfortunately there are no self-catering offers at this location at the moment.

Unfortunately there are no tour offers at this location at the moment.