Maldive – 28 de premii la World Travel Awards in 2014

”Daca avea cineva vreo indoiala ca nu exista Rai pe Pamant, se inseala – in Maldive chiar te simti ca in paradis…” astfel si-a inceput Elena impresiile din vacanta sa. Si a continuat “…eu am fost in luna de miere acolo si m-am simtit extraordinar. Cazarea foarte buna, mancarea, serviciile sunt de vis. Noi am avut bungalow pe plaja cu jacuzzi (care era in aer liber), apa foarte calda si cu o culoare miraculoasa. Aveai foarte multa intimitate pe plaja, fiecare avand portiunea sa in dreptul bungalow-ului.”

Intr-adevar, din Maldive va veti intoarce marcati pe viata – evident, intr-un mod cat se poate de placut. Este o destinatie exotica de top, un loc care nu are termeni de comparatie, un paradis parca ireal. Insa, ne-am obisnuit deja cu superlativele si parca nu ne mai surprinde absolut nimic. Nici macar faptul ca Maldive s-a intors anul acesta de la World Travel Awards cu nu mai putin de 28 de premii, printre care Indian Ocean’s Leading Beach Destination, Indian Ocean’s Leading Destination si multe alte premii primite de fabuloasele resorturi. Sunt meritate! Toata lista poate fi vizualizata aici.

Noi ne-am bucura si v-am ramane recunoscatori daca ne-ati lasa intr-un comentariu si impresiile voastre despre Maldive. Pana atunci, va amintim de oferta noastra speciala de Revelion. O gasiti aici. Si, ca tot am vorbit de premii, Resortul Atmosphere Kanifushi Maldives a obtinut saptamana trecuta, la Targul de Turism de la Londra (World Travel Market), titlul de cel mai bun resort din zona Oceanului Indian. Acest resort este inclus in programul nostru de Revelion, in charterul catre Maldive. Atentie – au mai ramas foarte putine locuri disponibile!

2014-11-17_1730

Leave a Reply