Maldive – in 10.000 de cuvinte

Daca o poza face cat pentru o mie de cuvinte, iti spunem inca de la inceput ca acest articol include zece mii de cuvinte doar pentru tine.

Scriam zilele trecute pe pagina noastra de Facebook ca Instagram este reteaua de socializare cu cea mai spectaculoasa crestere. Chiar de curand pragul de 300 milioane de instagrammeri a fost depasit la nivel mondial. Facebook-ul ar trebui sa se simta amenintat? Nu! Fiindca Instagram-ul a fost cumparat de Mark Zuckerberg in urma cu doi ani pe o suma de 1 miliard de dolari.

Nici in Romania nu stau foarte rau. Comunitatea e mai mica, undeva la 200.000 de useri activi, insa ea este foarte bine inchegata si mai mult de atat, genereaza evenimente in offline (instameet-uri) cu puternic impact in online.

Dar acest articol nu este neaparat despre Instagram. Ci mai degraba despre turistii care au vizitat Maldive si au impartasit cu prietenii de pe aceasta retea de socializare unele momente petrecute in paradisul insular. Noi am selectat zece din cele mai recente fotografii incarcate pe hashtagul #Maldives. Restul le gasiti aici. Sa ne bucuram de soare!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

In final, va reamintim ca mai avem disponibile doar 3 camere pentru programul de revelion cu totul si cu totul special pe Maldive. Toate detaliile aici le gasiti. Hurry up!

Leave a Reply